Dannie Willemsen

‘Eerlijkheid duurt het langst’ is een uitspraak dat goed op mij aansluit. Eerlijkheid is mijn belangrijkste kernwaarde waar ik mij altijd aan zal houden. Ik ben Dannie Willemsen, 22 jaar en ik woon in de mooiste stad van Nederland namelijk: Nijmegen! Als mede-eigenaar van Huurplek houd ik mij vooral bezig met het financiële plaatje. Daarnaast ondersteun ik Elian in de sales en denk ik maar al te graag mee over contentideeën.

Toen ik van de middelbare school afkwam heb ik eerst één jaar communicatie gestudeerd. Dit was mij niet bevallen dus ben ik een complete andere kant opgeslagen met fysiotherapie. Hier was ik echter ook niet voor gemaakt en na een studiekeuzetraject ben ik uiteindelijk uitgekomen op Ondernemerschap & Retailmanagement aan de HAN in Nijmegen. Ik zit nu in het derde jaar en mag twee dagen stagelopen binnen Huurplek en drie dagen in ZoFa. Om zo breed mogelijk opgeleid te worden als ondernemer heb ik het werk verdeeld tussen de twee stages. In Huurplek zit ik dus aan de financiën en sales, terwijl ik in ZoFa druk bezig ben met de marketing.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden te voetballen, een drankje te doen of spelletjes te spelen. Daarnaast ben ik opgegroeid in een echte ondernemersfamilie waarbij mijn moeder en twee ooms een eigen plantenkwekerij hebben genaamd Escaro. Hierdoor heb ik ook een passie voor zowel ondernemen als planten en daar staat mijn kamer dan ook mee vol!

Wil je meer over mij weten of kan ik je ergens mee helpen? Dan ben ik altijd bereikbaar op 06-34331503 of mail mij naar danniewillemsen2000@gmail.com. Als je meer over de anderen wil weten, kijk dan op de blog pagina!

Dannie Willemsen Huurplek